V skladu s trenutnimi navodili vse bodo svete maše med tednom ob 18. uri v cerkvi na Bregu. Cerkev v Drulovki zaradi svoje majhnosti glede na trenutne predpise ne dovoljuje udeležbe vernikov pri sv. maši. Prednost pri udeležbi imajo svojci oz. tisti, ki so darovali za sv. mašo. Vse vernike prosimo za razumevanje in spoštovanje tega napotka. Največje dovoljeno število ljudi glede na velikost cerkve je šest. Člani istega gospodinjstva štejejo za eno osebo. OB NEDELJAH IN PRAZNIKIH JE SVETA MAŠA BREZ PRISOTNOSTI LJUDSTVA! Vse prosimo in pozivamo, da spoštujete predpise NIJZ, saj so predpisane kazni za morebitne kršitelje zelo visoke, odgovornost pa nosi župnija kot pravna oseba in g. župnik kot njen zastopnik in fizična oseba!

Verouk se ravna po predpisih, ki veljajo sicer za izvajanje šolanja. Do nadaljnjega verouk poteka na daljavo. Povezavo do vsebin za posamezne razrede najdete na strani “Verouk na daljavo”.

S pepelnično sredo, ki je letos 17. februarja, vstopamo v postni čas. Lepo vabljeni k poglobitvi in molitvi, ki nas bosta uvedli v velikega dogodke našega odrešenja.