Schoenstattska molitvena skupina

Schoenstattska molitvena skupina se srečuje vsakega 18. v mesecu po sveti maši k molitvi pred Najsvetejšim in Marijno podobo.

Župnijski pastoralni svet

Člani župnijskega pastoralnega sveta pomagajo župniku voditi župnijo in se srečujejo enkrat mesečno, običajno prvo sredo v mesecu.

Župnijska Karitas

Člani in članice župnijske Karitas so zelo marljivi in dejavni. Oblačil zaradi prostorske stiske ne zbiramo, potekajo pa redne delitve prehrambenih paketov ter druge oblike pomoči. Vse dodatne informacije dobite v župnišču.

Zakonska skupina

se srečuje po domovih zakoncev ob premišljevanju svetopisemskih odlomkov in poglobljenem pogovoru na prej določeno temo. Srečanja so enkrat mesečno ob večerih.

Župnijsko romanje

Na župnijsko romanje se praviloma odpravimo v juniju. To je dan, ko se srečamo ob molitvi, duhovni poglobitvi pa tudi od sproščenem druženju.

Čistilci cerkve

V župniji je že aktivnih deset skupin župljanov, ki vsako soboto ob 9.00 izmenično čistijo cerkev na Bregu. Vsaka skupina pride na vrsto približno 4 × letno. K sodelovanju vabimo nove skupine prostovoljcev, ki bi bile pripravljene pri tem pomagati.